Bolečine v trebuhu in napihnjenost me je prepričalo, da sem začel hujšati

Kar nekaj časa sem že opažal ,da se mi kilogrami vedno bolj kopičijo, vendar nikoli nisem imel časa, niti volje, da bi kaj naredil glede tega. Potem pa me je pošteno začela motiti napihnjenost, občasno pa sem čutil bolečine v trebuhu, tako tiste dni skoraj nič nisem jedel, ker sem se tako boljše počutil. 

Ko se mi je parkrat to zgodilo, da me je bolel trebuh in da me je napihnjenost tako ovirala, da se nisem mogle obleči, tako kot se si želel, ker me je pri gibanju vse oviralo, pa sem se odločil, da temu naredim konec. Prve dni diete je bilo svinsko težko, res sem trpel, ker mi je hrana ogromno pomenila, ko pa sem šel čez to krizo, mi je manj kalorična hrana začela biti všeč. Tako je že po parih dneh napihnjenost izginila in počutil sem se, kot da sem že shujšal, občutek je res bil dober, ko sem lahko brez težav zaprl gumbe na hlačah in gumbi na srajci niso bili napeti, kot po NAVADI.

To mi je dalo motivacijo, da sem vztrajal naprej. Prav spomnim se, kako grozno sem se počutil, ko sem kateri dan pojedel preveč in se je napihnjenost vrnila, prav jezen sem bil sam nase, zakaj sem si to naredil in takoj naprej nadaljeval z svojo prehrano.

Sedaj sem že kar nekaj kilogramov shujšal in še se trudim naprej, kajti imam določen cilj, ki ga želim doseči, tako me ne boli več trebuh, napihnjenost je izginila, počutje se je izboljšalo, imam več energije, čeprav jem manj, vse se mi je uredilo, kot je treba. Res sem ponosen nase in upam, da me ne bo več potegnila slaba hrana. Kajti želim se tako prehranjevati še naprej, da bom poskrbel ne samo ,da je napihnjenost šla stran, ampak da bom preprosto fit.