Serum za obrvi je moji prijateljici rešil obrvi

Moja najboljša prijateljica in jaz si vsaki dan vzameva čas, da spijeva kavo skupaj in poklepetava kaj se nama je zgodilo včeraj. Moja prijateljica je vedno imela perfekten make up, en dan pa je prišla z komaj vidnimi obrvmi in takoj sem vedela, da potrebuje serum za obrvi. Ker pa so njene obrvi bile vedno perfektno namazane do tega dne nisem vedela, da so njene obrvi tako slabe, redke in tanke.

Čeprav je bila moja prijateljica, nisem vedela, kako naj jo vprašam, kaj se dogaja z njenimi obrvmi in kako ji naj priporočam serum za obrvi. Bilo mi je nerodno, da bom užalila prijateljico, saj sem jo imela full rada in ne bi je želela izgubiti zaradi obrvi.

Vendar pa sem tudi vedela, da ona sama ve, kakšne obrvi ima in bi verjetno vse dala, če bi vedela, kako naj si pomaga. Zato sem zbrala pogum in jo vprašala, če danes pa nima namazanih obrvi, ona pa mi je takoj rekla, ja ne nimam in vem, da so moje obrvi slabe, ne vem kaj naj naredim. Takrat pa sem vedela, da ji lahko svetujem in priporočam serum za obrvi, kajti vedela sem da ji bo pomagal, saj sem že videla na drugih ženskah. Ko sem ji povedala za serum za obrvi, mi je bila resnično hvaležna. Takoj drugi dan si ga je kupila. In še danes se spominja, kako ji je bilo tisti dan nerodno pri meni, ko ni imela namazanih obrvi, hkrati pa je to bil dan, ko sem ji našla rešitev za obrvi in serum za obrvi je bil za njo rešitev, da je po parih mesecih uporabe spet imela lepe, goste obrvi. Do takrat pa sploh ni vedela, da serum za obrvi obstaja, ampak je mislila, da obstaja samo za trepalnice in kožo.